Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

1. Společnost Hudební-nástroj.cz - René Paciorek (dále jen provozovatel) jako správce osobních údajů zpracovává osobní údaje kupujících za následujícími účely:

  • uzavírání kupních smluv prostřednictvím webové stránky, přičemž pro tento účel jsou osobní údaje zpracovávány provozovatelem, pro kterého je to nezbytně nutné s ohledem na uvedený účel. Neposkytnutí těchto údajů má za následek nemožnost zpracování kupních smluv prostřednictvím webových stránek, a nabízení zboží a služeb, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickou formou na e-mailovou adresu kupujícího, přičemž pro tento účel zpracovává provozovatel osobní údaje kupujících pouze s jejich souhlasem po dobu 5 let od udělení tohoto souhlasu, nezruší-li kupující svůj souhlas se zpracováním tohoto údaje dříve.

2. Provozovatel osobní údaje kupujících uchovává v souladu s platnými obecně závaznými právními předpisy, zejména v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Osobní údaje kupujících jsou zpracovávány automatizovaně a jsou zabezpečeny proti neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, proti jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, jinému neoprávněnému zpracování, jakož i jinému zneužití. Provozovatel archivuje rovněž poptávky kupujícího vytvořené prostřednictvím webové schránky, a to po dobu 5 let od jejich vzniku.

3. Provozovatel může zpracováním osobních údajů kupujícího pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Pověřeným zpracovatelem osobních údajů může být zejména agentura zajišťující technický provoz těchto webových stránek, či dodavatel zboží.

4. Kupující má ve smyslu § 21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. právo přístupu k osobním údajům, které se jej týkají, a právo požadovat vysvětlení, dále právo požadovat blokování, opravu, doplnění nebo likvidaci svých osobních údajů. Kupující má rovněž právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (www.uoou.cz).

5. Kupující, který udělil provozovateli souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely nabízení zboží a služeb je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat na adrese:

Hudební nástroje
Ing. René Paciorek
Na Úvoze 372
Bohumín - Záblatí

nebo e-mailem na adrese obchod@hudebni-nastroj.cz Souhlas se zasíláním obchodních sdělení elektronickou formou může kupující odmítnout i při zasílání každé jednotlivé zprávy. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů až do doby takového odvolání.


  O nás

Naším hlavním cílem a snahou je vaše radost z hudebního nástroje, který nemusíte jít druhý den reklamovat, ale který vám bude sloužit dlouhou řadu let. Spokojený zákazník je naší nejlepší reklamou a to, že se k nám vrátí a doporučí nás dále, je i smyslem a prostředkem pro úspěšný rozvoj našeho podnikání.

  Novinky E-shopu
  • FULL SERVIS
    Rozvoz klávesových nástrojů, odborná montáž a odvoz přepravního obalu ZDARMA (v ceně nástroje). Naše ceny s FULL SERVISEM jsou stejné jako u konkurence, která Vám tuto službu nenabídne!
  • Informační linka 724 643 584
    Volat nám můžete NONSTOP od pondělí do neděle, rádi Vám poradíme!
    Stačí prozvonit - zavoláme Vám zpátky !!!
  Rychlý kontakt
  Hudební nástroje

Ing. René Paciorek
Na Úvoze 372
735 52 Bohumín - Záblatí

+420 724 643 584
 
  www.hudebni-nastroj.cz